Si vols aprendre l'esport del Trial bici o si t'agradaria tenir mes tècnica sobre una bici, no t'ho pensis mes i vine als cursos de Trial Evolution, passaràs una bona estona , faràs amics i
gaudiràs de la natura.

Les classes es donan als Dimarts i dijous tarda i als dissabtes al matí a Sant Antoni de vilamajor, i pots assistir si tens mes de 4 anys , tant si ets noi o noia.

Horari : Dimarts i Dijous de 5:00 a 7:00 i Dissabte de 9:00 a 1:30

Les classes és donen amb grups segons nivell, cal dispossar de llicencia federetiva, si no en tens nosaltres te la tramitem. Per mes informació trucar 609514177 ( Jordi )

sábado, 29 de octubre de 2011

Trial Evolution surt a la premsa

El Divendres 21 d'Octubre el diari El 9 Nou va publicar una crónica dels bons resultats dels pilots de Trial Evolution a la Copa Catalana de trial.
Gràcies El 9 Nou i en Joan Mauri, ens ha fet molta il.lusió.





jueves, 27 de octubre de 2011

Final copa Maresme

El passat Diumenge 16 d'Octubre es va disputar la última proba de la copa Maresme a Cabrera de Mar, en el ja habitual lloc de Torre Atmetller. En Benjamí en Joel va quedar segon en el Trial i en el campionat, en Martí va correr en una categoria superior a la seva i va quedar tercer, i en Dídac va quedar tercer en Open blau.


Classificacions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/cmt11_3.pdf





























jueves, 13 de octubre de 2011

EXHIBICIÓ SANT PERE

Diumenge passat Trial Evolution va organitzar una jornada de trial a Vilamajor , on vem acostar l'esport del trial fent una petita competició de 3 zones on podia participar tothom i posteriorment una exhibició amb tots els alumnes de l'escola.
Agrair a tots els participants, als alumnes de l'escola , els familiars per la seva ajuda i a l'Esther Cervello per organitzar aquesta gran festa.

Vilamajor TV i va ser aqui teniu el enllaç del video http://vilamajortv.videotecaip1.com/index.php/ver_video/index/55
















































martes, 4 de octubre de 2011

Trial Órrius

Aquest passat diumenge s'ha disputat la quarta proba puntuable de la Copa Catalana de trial, a la localitat de Órrius, un poble molt volcat amb el trial.
Les 5 zones que ens havien preparat tenien un nivell molt alt de dificultat, les zones naturals estaven formades de grans pedres situades en fortes pendents de saulo, on era molt fàcil carregar-se de peus. Les altres zones estaven a la renovada escola de trial, totes de tipo indoor.
Trial Evolution va tenir una numbrosa representació, aconseguint 5 podis l'Oriol Roca primer en Cadets, en Pol tercer en open blau, en Marçal segon en open blanc, en Bernat primer en principiant i en Martí primer en benjamí.
Destecar que ja liderem el campionat en 4 categories, grácies a tots per el vostre esforç.


Classificasions : http://www.trialsport.es/arxius/resultats/copa-kids-open11_4.pdf